Een toets of oefenruimte verwijderen is niet langer definitief. Tot zeven dagen nadat je iets hebt weggegooid, kun je het terughalen — inclusief iedereen met wie het gedeeld was, en bij een toets ook de sessies die je al had verzameld.
Alles wat de afgelopen week is verwijderd staat onder Account → Recent verwijderd, in het gedeelte Geavanceerd, met wie het verwijderde en wanneer. Met Terugzetten komt een item terug op z'n oude plek, of op het hoogste niveau als de map ook weg is.
Recent verwijderd is onderdeel van ons plan voor organisaties, voor beheerders en eigenaren. Na die zeven dagen worden verwijderde items nog bewaard zolang de bewaartermijn loopt die je werkruimte instelt onder Account → Beveiliging & compliance, en daarna definitief verwijderd.